Vem är Amanda Andersson?

Amanda Andersson är personen bakom Webbkommunikatör Stockholm AB. Jag har över 15 års erfarenhet av arbete med digitala innehåll från stora varumärken så som Fjällräven, ICA Banken, Coop, Nobis Hospitality Group och inte minst från familjens hotell Skärgårdshotellet.

Nyfiken, öppen och ger hundra procent

Som person är jag nyfiken, öppen, ärlig och törstar efter kunskap. Min förmåga är att med glädje ge hundra procent på det jag tar mig an samt att göra arbetet noggrant. Jag är en ordningsmänniska och tycker om att strukturera och planera. Samtidigt trivs jag när det är ett högt tempo och är inte rädd för förändringar.

Bosatt i Nynäshamn

Privat lever jag ett aktivt liv och säger aldrig nej till en ny utmaning. Jag bor tillsammans med min familj i Nynäshamn, Stockholms södra skärgård. Jag spenderar helst min fritid till havs, på hästryggen eller i full fart nerför backen med snowboarden beroende på säsong.

Vill du veta vad jag kan hjälpa dig med?