Skriver, optimerar
& publicerar

Frilansande Content Specialist Amanda Andersson

Frilansande Content Specialist- anlita mig!

Anlita mig som frilansande Content Specialist när du är i behov av en extra resurs för att förstärka, komplettera eller avlasta ditt digitala team. Jag skriver, optimerar, uppdaterar och publicerar content.

En digital närvaro blir aldrig klar, utan behöver ständigt uppdateras. Tveka inte att höra av dig!

Vad behöver du hjälp med?

Skapa content

Jag planerar, skapar, skriver, och publicerar content i digitala kanaler. Jag utvecklar innehållsstrategier samt analyserar resultaten av arbetet.

SEO content

Jag optimerar befintligt och nytt innehåll för att öka den organiska trafiken till din hemsida. Genom att fylla content gaps, följa söktrender och analysera data.

Contentprojekt

Jag projektleder digitala contentprojekt från start till mål. Säkerställer att innehållet håller tonaliteten, att levererans sker i rätt tid och till rätt kvalité.

Sagt om mig

Senaste nytt från bloggen

10 höjdpunkter från 2022

När det är full fart framåt är det lätt att glömma vad som faktiskt blev gjort. Här listar jag mina 10 höjdpunkter från mitt företagsår.

Interimskonsult Amanda Andersson

Interimskonsult – så fungerar det

Att anlita en interimskonsult kan vara lösningen för dig som är i behov av en extra resurs till ett specifikt projekt, under en utdragen rekryteringsprocess, föräldraledighet, sjukskrivning eller av någon

Vill du veta vad jag kan hjälpa dig med?

Den här sidan använder cookies. Du accepterar våra villkor genom att fortsätta använda webbplatsen.   Läs mer