Webbkommunikatör Amanda Andersson

En digital närvaro blir aldrig klar, utan behöver ständigt uppdateras

Anlita mig som frilansande Content Manager, Webbredaktör eller Webbkommunikatör för att förstärka, komplettera eller avlasta ditt digitala team. Jag kan vara din webbredaktion på distans eller på plats, som finns där när du behöver den. Tveka inte att höra av dig!

Vad behöver du hjälp med?

Hemsida

Hemsida

Jag kan vara din webbredaktion på distans, som finns där när du behöver den. Kanske behöver du hjälp varje vecka, eller bara några gånger per år.

Content

Content

Jag kan planera, skapa, uppdatera och publicera content samt utveckla och implementera innehållsstrategier till dina digitala kanaler.

Sociala medier

Sociala medier

Jag kan ta ditt företags sociala medier till nya höjder genom strategi, planering, innehåll, annonsering och kontinuerlig uppföljning.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Jag kan hjälpa dig att hålla kontakten med dina kunder via nyhetsbrev för att driva trafik till din hemsida. Jag hjälper dig att skapa, skicka och följa upp.

Produktinformation

Produktinformation

Jag kan utveckla produktinformation, se över produktdatamodellen och processen för produktinformationen som krävs för olika distributionskanaler.

Projektledning

Projektledning

Jag kan projektleda ditt nästa digitala innehållsprojekt från start till mål genom att säkra att rätt sak levereras i rätt tid, till rätt kvalité.

Sagt om mig

Du har varit ett så värdefullt tillskott hos oss! Med din breda kompetens, förmåga att snabbt sätta dig in i uppgifter och leverera med kvalitet!
Ulrica Nordvall
Head of Marketing,
60plusbanken
Du kom in och skapade ett otroligt stort värde direkt från dag 1. Imponerad av hur snabbt du tog till dig arbetsuppgifterna och du levererade!
Sarmad Jawady
Chief Commercial Officer,
Bluestep Bank

Vill du veta hur jag
kan hjälpa dig?