Amanda Andersson driver Webbkommunikatör Stockholm AB

Amanda Andersson

Amanda Andersson heter jag och är personen som driver Webbkommunikatör Stockholm AB. Jag har över 15 års erfarenhet av arbete med digitala innehåll från stora varumärken så som Fjällräven, ICA Banken, Coop, Nobis Hospitality Group, Agria Djurförsäkring och inte minst från min familjs hotell Skärgårdshotellet.

Under Coronapandemin 2021 var jag permitterad på 40% från min tjänst som Marknadsansvarig på Skärgårdshotellet. När jag plötsligt fick luft i kalendern började en tanke växa fram. Är det nu jag ska starta mitt egna företag?

Efter att jag arbetat 13 år som anställd på flera online- och marknadsavdelningar bestämde jag mig för att starta mitt egna företag Webbkommunikatör Stockholm AB.

Arbetslivserfarenheter

Här kan du läsa en sammanfattning av mina tidigare arbetslivserfarenheter.

  • 2021 och framåt – Driver Webbkommunikatör Stockholm AB
  • 2018-2021 – Marknadsansvarig, Skärgårdshotellet
  • 2015-2018 – PIM-ansvarig / Webbredaktör, Fjällräven International
  • 2014-2015 – Webbredaktör, ICA Banken
  • 2010-2014 – Webbredaktör, Nobis Hospitality Group
  • 2008-2010 – Produktionsledare, Coop Sverige

Läs mer om vad jag gjorde innan jag startade eget

Nyfiken, öppen och ger 100%

Som person är jag nyfiken, öppen, ärlig och törstar efter kunskap. Min förmåga är att med glädje ge hundra procent på det jag tar mig an samt att göra arbetet noggrant. Jag är en ordningsmänniska som tycker om att strukturera och planera. Samtidigt trivs jag när det är ett högt tempo och är inte rädd för förändringar.

Bosatt i Nynäshamn

Jag arbetar digitalt med kunder över hela Sverige och världen. Jag bor tillsammans med min familj i Nynäshamn, Stockholms södra skärgård, och det är här jag utgår ifrån. Privat lever jag ett aktivt liv och säger aldrig nej till en ny utmaning.  Jag spenderar helst min fritid till havs med vår båt, på hästryggen eller i full fart nerför backen med snowboarden beroende på säsong.fickDrive

Vill du veta vad jag kan hjälpa dig med?

Den här sidan använder cookies. Du accepterar våra villkor genom att fortsätta använda webbplatsen.   Läs mer